• 1 dl. raps
  • 1 hel chili mellemstærk
  • 2 lime
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld mynte
  • 2 dl. David Rio Chai Tiger
Her får du en speciel opskrift på en lækker chai marinade til oksemørbrad. Til denne opskrift anvendes der David Rio Chai, som kan købes online hos David-Rio.com. Nogen vil mene at det ville være synd, at marinere en god oksemørbrad og andre ville det modsatte. Hvor om alt er står det dig frit for, at vælge marinade til eller fra når du skal tilberede et lækkert stykke kød. En velmarineret oksemørbrad kan få ethvert mandehjerte til at smelte…

Chai marinade – fremgangsmåde:

Varm en gryde op med et stænk olie og rist heri hvidløg og chili. Hæld herefter den resterende olie i gryden sammen med chaien. Skru ned på halvt blus og rør til chaien er opløst efter c. 3-4 minutter. Tilsæt herefter mynte og lime. Rør rundt og tag din marine af blusset.

Læg din oksemørbrad i en frostpost og hæld marinaden ned heri. Anvender du i stedet et fad bør du jævnligt vende oksemørbraden og dermed sikre, at den bliver godt sølet ind i din chai marinade.

Der findes en del forskellige varianter af chai latte fra David Rio. Til denne chai marinade anbefales David Rio Tiger Spice, som er den mest populære chai latte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (6 votes cast)

Chai marinade til oksemørbrad, 4.2 out of 5 based on 6 ratings

Print Friendly